Företagsmassage

Då vi arbetar under allt mer stress samt ofta har stillasittande och monotona arbetsuppgifter, är det viktigt att investera i förebyggande åtgärder. Fler och fler arbetsgivare ser massage på jobbet som en investering för att få en friskare personal samt färre sjukskrivningsdagar.


Hur en behandling går till

En behandling är 30-60 min och en kortare hälsoanalys genomförs alltid för kunna ge rätt behandling utifrån individens behov.


Vi kommer till ert företag med all nödvändig utrustning för behandlingen. Debitering utgår per närvarotimme. Massagebänk, handdukar, oljor, bänkpapper och nödvändigt material ingår alltid i priset.


Vilka områden som skall behandlas bestämms alltid tillsammans med kunden.

   Varför

Företagsmassage är ett billigt och effektiv sätt för dig som arbetsgivare att hålla din personal frisk. Besvär i bland annat nacke, axlar och rygg är de arbetsskador som tillsammans med stress ökar mest och beror ofta på statiskt och ensidigt arbete. Genom massage får din personal ett förebyggande underhåll av sina kroppar och företaget kommer spara pengar i längden.


Massage räknas som friskvård och är avdragsgill för arbetsgivaren. Om du är osäker på vilken friskvård som är avdragsgill kan du läsa mer på Skatteverkets hemsida


Om du är intresserad av att erbjuda ditt företag och dina anställda massage, tveka inte att höra av dig så kan vi tillsammans komma överens om ett upplägg som passar ert företag och era önskemål!